Werken bij Levuur

Levuur is een coöperatie van zelfstandige ondernemers. We noemen onszelf een systeem van losjes gekoppelde delen. We zijn, als systeem, met elkaar verbonden door onze gemeenschappelijke visie op de kracht en het belang van participatie en en de wijze waarop we ons beroep willen uitoefenen. Het eigen ondernemerschap is hierbij een centrale waarde. We werken graag en veel samen maar zonder hierbij een verantwoordelijkheid te ‘moeten’ opnemen voor het werk van de anderen.

Levuur bestaat uit een binnen- en een buitencirkel van collega’s: de vennoten enerzijds, en onze soulmates anderzijds. De vennoten dragen samen de verantwoordelijkheid over de (zakelijke) ontwikkeling van Levuur, met onze soulmates staan we samen in projecten, denken we na over de ontwikkeling van ons vak en verbinden we ons door nieuwe initiatieven en projecten in de wereld te zetten. Met onze soulmates komen we meermaals per jaar samen om ruimte voor verbinding, ontmoeting en creatie te bieden.

Levuur staat open om nieuwe vennoten op te nemen maar enkel nadat er intensief in verschillende projecten is samengewerkt en deze samenwerking door beide partijen als ’smakend naar meer’ is gewaardeerd.

Stage bij Levuur

Levuur biedt ook graag plaats aan stagiairs die ons vakgebied willen leren kennen en bereid zijn om samen met ons ondernemend aan de slag te gaan.

Autonomie en zelfsturing zijn belangrijke voorwaarden voor ons maar in ruil krijg je ontzettend stimulerende leer- en werkplekken.

Omwille van de aard van onze job kunnen we wel enkel plaats bieden aan langdurige stages (minimum 4 maanden).

Interesse?

Contacteer ons