Leren is een noodzaak als we samen duurzame verandering willen waarmaken. Daarom willen we graag onze inzichten en ervaringen met je delen. En we horen heel graag die van jou. Om te ParticiLeren en samen nog straffere game changers te worden.

Participatie en Stakeholdermanagement

Houd ons goed in de gaten, want naast een paar klassiekers, is ons aanbod even veranderlijk als de wereld waarin we leven…

Leertraject Participatie en Stakeholdermanagement

Word expert in Participatie en Stakeholdermanagement

“Deze manier van werken laat je toe om op een diepgaandere manier dingen aan te pakken.” – Roger Kesteloot, De Lijn

Stakeholdersmanagement. Participatie. Co-creatie. Populaire buzz-woorden die men makkelijk in de mond neemt. Wat betekenen ze echt? En hoe doe je het op een professionele manier?

Je leert er alles over in dit zevendaagse leertraject van Levuur.

Het leertraject combineert theorie en praktijk. We verwachten dat je leervragen en praktijkuitdagingen meebrengt. Waar mogelijk gebruiken we je praktijkuitdagingen om mee aan de slag te gaan. Sowieso doe je ervaring op via reële projecten.

Meer informatie, data en inschrijving

Netwerkatelier – 2 reeksen in 2019

Het netwerkatelier maakt doorbraken mogelijk in netwerken en samenwerkingsverbanden

Complexe maatschappelijke uitdagingen kan je niet alleen succesvol aanpakken. Productief samenwerken is essentieel voor het realiseren van je eigen maatschappelijke doelstellingen én die van je partners. Het netwerkatelier begeleidt organisaties en mensen om te groeien in de onderlinge samenwerking en ‘al doende’ meer productiviteit en impact te genereren.
Je leert door de complexiteit van je netwerk te navigeren door in te zetten op collectieve wijsheid en intrinsieke motivatie.

In 2019 zijn er 2 reeksen in samenwerking met de VVSG. Voor organisaties die willen groeien naar een netwerkorganisatie, kan een netwerkatelier op maat worden ingericht (in house).

Meer informatie op www.netwerkatelier.be

Meer informatie, data en inschrijving

Vind je niet helemaal wat je zoekt of ligt je nood net ergens anders? We laten ons graag inspireren. Contacteer ons gerust om samen je vraag te verkennen.

Levuur cvba gebruikt uw gegevens enkel om de overeengekomen diensten te kunnen leveren. Indien u zich inschrijft voor een opleiding wordt u aanzien als een klant van Levuur cvba en kan u nieuwsbrieven van ons ontvangen. U kan zich hiertegen schriftelijk verzetten of via de nieuwsbrief opt-outen. Uw gegevens zullen nooit doorverkocht worden aan derde partijen. Hier lees je meer over ons privacybeleid.