Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[LAATSTE PLAATS] Masterclass Participatie en Stakeholdermanagement 2021

13 december 2021 @ 09:00 - 14 december 2021 @ 17:00

€925

Wat

Deze masterclass richt zich op professionals die al basis praktijkervaring opdeden op vlak van participatie en stakeholdermanagement.

We maken ruimte voor kennismaken en kennis delen. Via intervisie kunnen deelnemers hun eigen cases, vraagstukken en leerprocessen inbrengen en elkaar verrijken. In praktijklabs geven we elkaar handson advies bij de dagelijkse praktijk en op elkaars cases.

We gaan ook in op het hoe en wat van langere en meer complexe processen van participatie en samenwerking. Wat betekent langetermijnstakeholdermanagement qua procesarchitectuur, governance en netwerkaanpak, tools en methodieken?

We zoomen in op het faciliteren in moeilijke of onverwachte omstandigheden. Hoe ga je om met conflict en weerstand, hoe breng je terug beweging in vastgelopen situaties? Ook hier vertrekken we van jullie praktijkervaring, skills en zelfbeeld, en creëren we ervaringsgerichte oefensituaties.

Samen reflecteren we ook over de diepere rol van participatie en stakeholdermanagement in de samenleving, en de uitdagingen die we op dat vlak dienen aan te gaan.

En uiteraard zijn er ook de informele momenten waarop je je collega-cursisten terug kan ontmoeten, in de prachtige omgeving van De Heerlijckyt.

Het programma voor deze masterclass is gebaseerd op suggesties van oud-cursisten.

Hoewel je met bovenstaande oplijsting al een goed zicht krijgt, weet ook dat we nog niet alles 100% vastlegden. Verwacht dus ook het onverwachte :-).

Waarom deelnemen

  1. Verdiep en deel je opgedane kennis. Verrijk je praktijkervaring met nieuwe theoretische kaders en kennis van gelijkgestemde collega’s.
  2. Maak en deel kennis met ervaren collega’s uit andere sectoren. Verken nieuw potentieel met gelijkgestemde collega’s.
  3. Ontmoet terug je collega-cursisten in de inspirerende omgeving van De Heerlijckyt.
  4. Versterk jezelf als professional, en dus ook je organisatie.

Voor wie

Deze Masterclass is allereerst bedoeld voor oud-cursisten van het leertraject die hun kennis verder willen verdiepen en bereid zijn om vanuit hun praktijk te delen.

Heb je het leertraject nog niet meegemaakt, maar heb je al een stevige praktijkervaring? Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek om te zien of deze Masterclass iets voor jou kan betekenen.

Trainers

Deze Masterclass wordt gegeven door Stef Steyaert en Ewoud Monbaliu van Levuur, de trainers van het leertraject.

Waar

Heerlijckyt van Elsmeren, Weg op Halen 2, Geetbets, 3450 België

Je verblijft in een prachtig kasteeldomein met 23 ha natuur. We organiseren carpooling vanuit de groep, dus ook als je geen auto hebt helpen we je ter plaatse raken.

Wanneer

13 en 14 december 2021
We starten 13 december om 9u en eindigen 14 december om 17u.
Op 13 december is een avondprogramma voorzien tot 21u30 (we gaan ervan dat deelnemers blijven overnachten).

Deelnameprijs

  • Deelnameprijs voor beide dagen: €925+BTW

Inclusief training, professionele begeleiding, cursusmateriaal en alle Heerlijcke maaltijden, doorlopend koffie, thee, levend water, frisdranken, versnaperingen, huisgemaakte vieruurtjes, overnachting in single kamer met ontbijt en verblijf in kasteeldomein.

Exclusief dranken uit de bar

Korting indien je niet blijft overnachten: €92+BTW

Hoe inschrijven

We beperken het aantal deelnemers tot max. 20 personen.

Na ontvangst van je inschrijving ontvang je van ons een inschrijvingsbevestiging. Hierbij zullen we nog vragen of je kiest voor overnachting of niet. Daarna ontvang je een factuur.

Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.ebruik bij voorkeur het registratieformulier hier onder. Als dat niet werkt, contacteer Stef Steyaert: stef@levuur.be, +32 496 80 71 17.

Gegevens

Begin:
13 december 2021 @ 09:00
Einde:
14 december 2021 @ 17:00
Kosten:
€925

Locatie

Heerlijckyt van Elsmeren
Weg op Halen 2
Geetbets, 3450 België
+ Google Maps